Sunt Alina Meșter și cred cu tărie că Dejul merită mai mult…

alina mester

Despre mine.

Sunt născută și crescută în DEJ, sportivă de performanță în Divizia A la baschet feminin, în echipa ”Someș Dej”, am iubit sportul încă de mică, pentru că mi-a insuflat încredere în mine, dându-mi încă de la vârsta de 10 ani mediul propice pentru a mă dezvolta ca om, cu un caracter puternic, spirit de învingător și colegialitate.

Sunt mama, a 3 fete, care acum își urmează visele pe băncile facultăților din Cluj-Napoca, ca părinte singur am luptat zi de zi pentru bunăstarea familie mele, pentru ca fetele mele să beneficieze de tot ce este nevoie pentru a se dezvolta frumos și armonios.

Nu am căutat scurtături, nu am profitat de oportunități norocoase și conjuncturale, de aceea munca și doar munca sunt cele care mă recomandă.

Am decis să mă implic în politică acum 4 ani, iar pe 27 septembrie 2020 am primit sprijinul electoratului pentru un loc de consilier local la Dej.

Am fost întrebată de ce am făcut acest pas? Răspunsul este simplu! Cele trei fete ale mele, din păcate nu își văd viitorul aici, la fel fiind situația în foarte multe familii. Acest lucru, pe lângă faptul că generează un declin demografic considerabil, lasă Dejul fără cea mai importantă resursă: tinerii!

despre alina mester
Alina Meșter
Meșter pentru Dej

Activitate în consiliul local.

De la alegerile locale din septembrie 2020, am avut onoarea și datoria de a mă implica ca Consilier Local în Consiliul Local Dej. Cu o mare pasiune și o determinare solidă, m-am angajat să lucrez pentru binele oamenilor din comunitatea noastră. În acest rol, m-am concentrat să aduc schimbări pozitive și să contribui la progresul orașului nostru, conform votului primit de la voi, dejenii.

În timpul întâlnirilor din Consiliului Local, m-am implicat activ în discuțiile și votarea proiectelor de hotărâri, sugerând amendamente și lansând inițiative menite să ridice standardul de viață în Dej.

Comunicarea cu cetățenii a fost o prioritate constantă pentru mine, fiind activă în audiențe și menținând o prezență constantă în mass-media pentru a asigura transparența activității mele. Aparițiile în presă și la radio au fost oportunități valoroase de a informa publicul despre progresele și provocările cu care ne confruntăm în administrația locală.

Sunt mândră de realizările pe care le-am obținut și sunt profund dedicată să continuăm acest drum. Fiecare inițiativă pe care am susținut-o și fiecare proiect la care am contribuit reflectă angajamentul meu ferm pentru a asigura un viitor prosper pentru Dej și pentru toți locuitorii săi. Cu o inimă plină de pasiune și o voință neclintită, privesc cu încredere spre provocările și oportunitățile care ne așteaptă.

Download

Biografie.

Totul a început într-un mic birou de la Judecătoria Dej, unde, proaspăt intrat în lumea muncii în 1993, am descoperit valorile răbdării și meticulozității, întocmind citații. A fost perioada care mi-a pus bazele, învățându-mă că fiecare detaliu contează.

Curând, am pășit în lumea bancară la Banca Comercială Română, unde, pe parcursul a trei decenii, am evoluat de la lucrător bancar la consilier client și responsabil de unitate. Fiecare rol mi-a format și perfecționat abilități de comunicare, de a interacționa, lucra și negocia cu oameni diferiți și de leadership.

În 2017, am avansat ca Responsabil Unitate Retail, unde am coordonat echipe și am gestionat operațiunile cu pasiune și dedicare, întărit abilitățile de management și angajamentul pentru excelență.

Pe lângă cariera mea în banking, mi-am extins orizonturile academice urmând un master în Ingineria, Dreptul și Economia Dezvoltării Durabile, și m-am implicat activ în comunitatea locală ca membru USR și consilier local în Dej, aducând o contribuție pozitivă și angajată societății.

Fiecare experiență, fiecare provocare și fiecare succes de pe acest drum m-au modelat în persoana care sunt astăzi: un profesionist dedicat, un lider inspirațional și un cetățean angajat. Călătoria mea este despre evoluție, despre a face diferența și despre a trăi cu pasiune fiecare moment.