Echipă.

Dorinel Valer Gherghiț

Dorinel Valer Gherghiț
Membru Biroul Local USR Dej

41 ani, tată, mecanic auto

Dorin este membru în USR Dej din anul 2023 și lucrează în mediul privat în afara țării în domeniul construcțiilor. A adus în echipa ”Meșter pentru Dej” experiența muncii din afara țării și ne spune mereu ”acolo lucrurile se întâmplă așa, altfel decât în România”.

” Nu este ușor să îți petreci o parte din an departe de familie. Am o soție și 2 fete minunate și vreau să schimb Dejul pentru ele.

Locuiesc în Ocna Dej, Sascut, un cartier cu ulițe înguste, neasfaltate, unde ambulanța trebuie să se întoarcă din drum deseori și să caute locul pe unde poate să ajungă la cei suferinzi, unde nu poți ajunge cu taxiul în fața porții pentru că unele zone sunt accesibile doar cu mașini de teren, un cartier în care  copiii merg la școală cu o pereche de ghetuțe de schimb în ghiozdan în zilele ploioase, iar mașinile de salubritate nu pot ajunge la fiecare casă.

Toate cele de mai sus nu sunt întâmplări din secolul trecut sau dintr-un sătuc din Munții Apuseni ci le trăim azi în orașul care se mândrește cu un loc fruntaș în atragerea de fonduri europene.  

Candidez la funcția de consilier local pentru că îmi doresc să schimb cartierul și orașul meu și echipa ”Meșter pentru Dej” poate .și vrea să facă asta.