Echipă.

Emese Zsuzsanna Lahodni

Emese Zsuzsanna Lahodni
Membru USR Dej

41 ani, mamă, studii superioare, consultant vânzări

Emeșe a revenit în Dej, orașul natal, în 2016, după 12 ani de muncă în străinătate, cu dorința de fi antreprenor și a deschide o mica afacere aici. În 2019 s-a alăturat USR Dej.

După 4 ani de antreprenoriat și dificultățile din pandemie a hotărât să înceapă de la zero într-un domeniu complet nou pentru ea. A absolvit în 2022 Facultatea de Științele Comunicării, Relații Publice la Universitatea Ecologică București și azi lucrează în domeniul import/export autoturisme.

”Îmi plac provocările și un Dej curat este o provocare asumată deja pentru mine.

Candidez la funcția de consilier local pentru că îmi doresc ca Dejul să fie un oraș curat, unde ghenele de gunoi să nu mai fie un focar de infecție, ci un loc unde depozităm responsabil și corect deșeurile, fără acces liber pentru cei care vandalizează aceste locuri.

Un Dej curat cu un management corect al deșeurilor pe care le produce se poate realiza numai prin voința și colaborarea dintre dejeni, administrația publică locală și firma de salubritate din oraș.

Noi, echipa ”Meșter pentru Dej” vom depune toate eforturile pentru ca un Dej curat să devină normalitatea de fiecare zi.”