Echipă.

Gabriela Ersek

Gabriela Ersek
Membru fondator și cenzor al USR Dej

56 ani, mamă, expert contabil

Gabriela s-a născut și trăiește în Dej și lucrează ca economist în mediul privat.

În 1994 a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare, sectia Automatica, din Cluj-Napoca, prima generație de ingineri licențiați.

Frământările anilor 90 au determinat-o să se reorienteze profesional și astfel în 2008 a absolvit Facultatea de Științe Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babes Bolyai, din Cluj-Napoca.

” Am intrat în politică, în USR și acum în echipa ”Meșter pentru Dej” pentru că vreau să pun experiența și pregătirea mea profesională în slujba orașului meu.

Din punctul meu de vedere pentru a dezvolta un oraș nu este suficient să atragi fonduri europene, trebuie să le folosești acolo unde este nevoie, să nu le risipești doar de dragul de a spune că faci ceva și mai ales să te asiguri că acești bani crează plus valoare pe termen lung. Cred că aici avem mult de muncă la Dej. 

Candidez la funcția de consilier local pentru a participa la dezvoltarea și modernizarea reală a orașului nostru. Acest lucru va atrage antreprenori și va crea premisele înființării mai multor locuri de muncă în Dej, astfel dejenii nu vor mai fi nevoiți să plece în alte orașe sau să facă naveta zilnic zeci sau peste 100 de kilometri pentru a munci. ”