Echipă.

Mircea Gheța

Mircea Gheța
Membru Biroul Local USR Dej

56 ani, tată, studii medii

Mircea este membru în USR Dej din anul 2019, lucrează în mediul privat ca operator și este convins că Dejul se poate schimba în bine doar prin implicarea fiecăruia dintre noi.

Și cum colegul nostru este omul faptelor, zis și făcut: a identificat problemele din cartierul în care locuiește, a discutat cu vecinii și a depus tenace, împreună cu aceștia, mai multe sesizări la Primăria Dej însoțite de liste cu semnături ale celor care își doreau rezolvată problema din cartierul lor.

”Eu sunt un om care pornește de la lucrurile simple de care avem nevoie fiecare dintre noi și cred că trebuie să ne implicăm permanent în viața comunității din care facem parte.

O trecere de pietoni nemarcată corespunzător, blocarea unei căi de acces, o gropă apărută în asfaltul străzii din cartierul meu reprezintă un pericol pentru noi și familiile noastre. Trebuie și este de datoria noastră să aducem asta în atenția administrației publice locale și să cerem înlăturarea pericolului.

Candidez la funcția de consilier local pentru că vreau ca din acest an administrația publică locală să vadă și să audă nevoile tuturor locuitorilor orașului și mai ales să înțeleagă că are datoria să respecte fiecare dejean.

Respect din punctul meu de vedere înseamnă: infrastructură stradală care să asigure sigurănță pietonilor și bicicliștilor, să reducă cât mai mult timpul petrecut în trafic, cimitire îngrijite corespunzător, o nouă capelă adaptată timpurilor noastre în cimitirul nou de pe Dealul Florilor și acestea sunt doar câteva exemple.”