Echipă.

Octavian Laurențiu Valasutean

Octavian Laurențiu Valasutean
Membru USR Dej

53 de ani, tată, studii medii, antreprenor

Laurențiu este antreprenor în domeniul transporturilor și este alături de noi încă din 2018 de la campania ”Fără penali în funcții publice”, mai întâi ca simpatizant și voluntar, iar din 2022 ca membru USR Dej. 

Este un bun organizator, cu spirit civic, un om plin de idei și soluții, pe care te poți baza permanent. 

”Sunt tată și am observat în ultimii ani cu tristețe cum Dejul devine tot mai tern și mai lipsit de atractivitate, în special pentru tineri care prefera sa plece în alte orașe sau chiar în străinătate pentru a-si construi un viitor. 

Schimbările se produc astăzi foarte rapid, sub ochii noștri, iar copiii noștri vor trăi în cu totul altă lume decât cea în care am crescut noi și ar trebui să aibă un cuvânt de spus în deciziile care le hotărăsc viitorul. 

O platformă unde tinerii pot să-și facă cunoscute proiectele și dorințele lor pentru un Dej în care vor dori să rămână i-ar aduce firesc la masa unde se iau deciziile. 

Pentru a avea un oraș modern și atractiv pentru noile generații, Dejul trebuie să aibă o administrație publică  prietenoasă cu tinerii, să le asculte și înțeleagă nevoile, să-i implice activ în administrarea orașului. 

Candidez la funcția de consilier local pentru că echipa noastră, ”Meșter pentru Dej”, știe că cel mai de preț bun al unei comunități sunt copiii și tinerii și dacă vrem ca ei să rămână aici trebuie să-i ascultăm și să-i implicăm în dezvoltarea și modernizarea Dejului.”