Donează.

echipa usr dej
Dejul merită mai mult…

Pentru a reuși, am nevoie de sprijinul tău!

Pentru a asigura că mesajul meu ajunge la cât mai mulți locuitori ai Dejului, este esențial să avem vizibilitate. Planurile mele pentru revitalizarea Dejului vor fi cunoscute prin campanii publicitare și, cel mai important, prin puterea comunității de a împărtăși aceste informații.

Salvarea orașului nostru și a întregii zone este posibilă doar dacă lucrăm împreună. Acest „împreună” nu este doar un slogan; împreună, putem deveni forța politică dominantă a Dejului, cu sprijinul locuitorilor care doresc o schimbare reală în modul în care sunt gestionate resursele noastre comune.

Nu mă sprijin pe finanțări obscure sau pe interese de grup. Îmi pun toată încrederea în cetățenii Dejului, care sunt sătui să vadă cum orașul nostru drag este lăsat în urmă de o administrație învechită și fără viziune.

Formular!

Planurile mele includ o administrație corectă, grijă pentru toți locuitorii, un trafic relaxat, curățenie în oraș

De ce avem nevoie de o copie a cărții tale de identitate?

Legea prevede ca „la primirea donației sunt obligatorii verificarea și înregistrarea identitații donatorului.”

Donațiile către partide politice și candidați independenți sunt reglementate de Legea nr. 334/2006, de HG 10/2016 și de alte acte normative emise de Autoritatea Electorala Permanenta.

Scutit de impozite și taxe – Legea nr. 43 din 2003, articol 3, alin. (3)

Limite de finanțare donații

Donațiile primite de la o persoană fizică într-un an nu pot depăși 600.000 lei. Donațiile primite de la o persoană juridică într-un an nu pot depăși 1.500.000 lei.